Valokuvadokumentointi

Pictue tekee rakennustyömaan dokumentoinnista helppoa ja nopeaa. Kolme klikkausta riittää ottamaan kuvan ja tallentamaan sen turvallisesti tulevaa käyttöä varten. Lisäksi kuvaan tallennetaan automaattisesti tarkka sijainti, aikaleima, käyttäjä ja muut haluamasi määritelmät. 

Kuvat ladataan automaattisesti, jolloin ne ovat reaaliaikaisesti saatavilla koko organisaatiossasi. 

Yksinkertainen karttapohjainen tallennusjärjestelmä ​

Pictue tekee tiedostojen ja kansioiden nimeämisestä tarpeetonta ja tallentaa kuvat automaattisesti sovelluksen kartalle. Tämä tekee kuvien löytämisestä helppoa aina tarvittaessa, olipa kyseessä sitten sama päivä tai vuosia myöhemmin.

Kuvia voi hakea ja rajata niiden ottajan, roolin, kommentin, tarkan sijainnin, ajan tai muiden organisaatiosi määrittelemien suodattimien avulla.

Arkistointi käy kätevästi avainsanojen avulla ​

Automaattisesti tallennettujen tietojen lisäksi voit luoda ainutlaatuisia, helppokäyttöisiä avainsanapolkuja, jotka auttavat tekemään kuvien löytämisestä vielä nopeampaa.

Reaaliaikainen yhteistyö ja dokumentointi

Helposti saatavilla oleva reaaliaikainen tieto.
Halusitpa sitten seurata aliurakoitsijan työtä tai lisätä asiakkaan luottamusta jakamalla kuvia yrityksesi projektista, Pictue tekee sen helpoksi. Pictue mahdollistaa kuvien turvallisen jakamisen käyttäjien ja jopa yritysten välillä, mikä poistaa tarpeen siirtää, etsiä ja lähettää kuvia manuaalisesti.

Nopea kuvien jakaminen Pictue-sovelluksen ulkopuolelle​

Voit myös tehokkaasti ja turvallisesti jakaa valokuvia suoraan sovelluksesta tai työpöytäversiosta haluamallasi tavalla, esimerkiksi WhatsAppin, sähköpostin, Messengerin tai jopa tekstiviestin välityksellä.

Pictue soveltuu alalle kuin alalle

Rakennusala
Saneeraukset
Kiinteistöhuolto
Kaupunkiympäristö

Tehosta
kuvadokumentaatiotasi

Dokumentoi työsi nopeasti valokuvilla ja videoilla, arkistoi ne automaattisesti ja jaa ne asiakkaittesi kanssa reaaliajassa.

Varaa ilmainen kartoitus Varaa ilmainen kartoitus