Lataa tai päivitä sovellus
Pictue on saatavilla App Storesta sekä Google Playsta.

Lataa tai päivitä sovellus
Pictue löytyy App Storesta sekä Google Playsta.

Pictue 1.0.4. (21.4.2023)

Päivityksen yhteenveto: Uusia ominaisuuksia ja bugikorjauksia. Lisätiedot alla

Mobiilin kuvahaku

Voit nyt etsiä ja rajata kuviasi myös mobiilin kartalla kätevällä kuvahaku-työkalulla. Valintoina mm. aikaväli, yksiköt, avainsanapolut sekä työntekijä.

Projekti/työmaaryhmä tulossa seuraavaan versioon.

Karttavaihtoehdot lisätty

Nyt voit lennosta vaihtaa webin karttapohjan. Vaihtoehtoina yksityiskohtainen, pelkistetty sekä satelliittikartta.

Kuvien avaaminen pinneistä

Saat kuvat auki webin kartalla suoraan yksittäisistä pinneistä sekä kuva-klustereista (monta kuvaa samalla alueella) ilman että tarvitsee piirtää/rajata aluetta.

Pictue 1.0.3. (5.4.2023)

Päivityksen yhteenveto: Kuvatietojen esikatselu sekä bugikorjauksia.

Kuvatiedot

Voit nyt tarkastella kuvatietoja galleriassa, kuten kommenttia ja avainsanoja, ilman että joudut avaamaan ne isoksi. Vie hiiri Info-ikonin päälle tai klikkaa “Näytä tiedot” jolloin saat kaikkien kuvien tiedot kerralla esille.

Pictue 1.0.2. (28.3.2023)

Päivityksen yhteenveto: Useita uusia toiminnallisuuksia sekä bugikorjauksia, parannuksia ja optimointeja. Alla lisätietoa.

1.0.2.1

Projekti- ja ryhmätyökalu

Mahdollisuus luoda ja muokata ns. ”avainsanaryhmiä”. Yksittäiseen ryhmään voi luoda rajattoman määrän avainsanoja ja ryhmän voi lisätä tavallisen avainsanan tavoin osaksi polkua. Saman ryhmän voi lisätä useaan polkuun ja sitä päivitetään keskitetysti yhdestä paikasta. Toiminnallisuus soveltuu esim. Projekti-listauksiin tms.

Avainsanaryhmälle voi asettaa jatkokysymyksiä. Valitsit ryhmän sisältä minkä avainsanan tahansa on jatkopolku aina sama minkä olet asettanut, jatkokysymystä ei näinollen tarvitse määrittää useaan kertaan.

Mobiilisovelluksessa avainsanaryhmä esiintyy dropdown- ja hakukenttänä (kts. kuva 1.0.2.1). Web-sovelluksessa avainsanaryhmä esiintyy oranssina polun sisällä. Ryhmien luominen ja muokkaaminen tapahtuu ”Avainsanat” sivun vasemmasta alakulmasta napista ”+ Lisää ryhmä”.

Rajaustyökalu ja galleria

Paranneltu kartan (kuvien) rajaustyökalu toimii painamalla 5-kulmio -ikonia ja napauttamalla vähintään kolme pistettä kartalle. Jokaisen klikkauksen jälkeen kartalle ilmestyy oranssi ”pinni” jotta käyttäjä näkee mihin kohtaan on pisteen lisännyt. Galleriaan pääsee piirtämisen jälkeen sekä ”checkmark” -ikonista että ”galleria” -ikonista.

Galleriassa paranneltu kuvien valinta, klikkaa ”Valitse” ja sitten haluamasi kuvat. Kuvien jakaminen tapahtuu kuvien valinnan jälkeen painamalla ”jako” -ikonia.

Kartan rajaustyökalu löytyy vasemmasta yläkulmasta ”Kartta” -sivulla kun olet kirjautuneena mobiilisovellukseen ja galleria-nappi oikeasta alakulmasta (kts. kuva 1.0.2.3).

Mobiilin kartan parannukset

Parannuksia mobiilisovelluksen karttakomponenttiin. Käyttäjäroolin mukaiset kuvienkatseluoikeudet ja reaaliaikainen kuvapinnin pudotus kuvan lähetyksen jälkeen sijaintiisi. Tämä helpottaa hahmoittamaan mihin kuva sijoittuu heti sen ottamisen jälkeen. Työnjohtajat ja pääkäyttäjät näkevät nyt myös muiden kuvat mobiilin kartalla sekä galleriassa.